Álmodd meg saját szoftvered! Mi elkészítjük neked!

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

GINOP-1.2.3- 21-2015- 00001

A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében megvalósuló projekt fő célja a hazai kkv-k versenyképességének növelése. Az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő kkv-k versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.
 
A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik.
A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

„A szoftvercsomagokhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik”

Pörgesd fel vállalkozásod hatékony üzleti / ügyviteli szoftverekkel, így majd több időd fog maradni a fontos dolgokra, melyek valóban pénzt termelnek neked!

Az alábbi szoftvercsomagokra lehet pályázni

nyilvántartó program
nyilvántartó program
nyilvántartó program
nyilvántartó program
nyilvántartó program
nyilvántartó program
nyilvántartó program
nyilvántartó program

Ügyfeleink véleménye rólunk

FilmFarm Kft.

Dr. Szabó László

KéményGenerál Kft.

Kérdésem van a csomagokkal kapcsolatban!

Nem kötelező megadni, de felgyorsíthatja az ügyintézést.
Adatvédelmi nyilatkozat: Adatvédelmi nyilatkozat