Álmodd meg saját szoftvered! Mi elkészítjük neked!

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

GINOP-1.2.3- 21-2015- 00001

A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében megvalósuló projekt fő célja a hazai kkv-k versenyképességének növelése. Az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő kkv-k versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.
 
A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik.
A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

„A szoftvercsomagokhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik”

Pörgesd fel vállalkozásod hatékony üzleti / ügyviteli szoftverekkel, így majd több időd fog maradni a fontos dolgokra, melyek valóban pénzt termelnek neked!

Az alábbi szoftvercsomagokra lehet pályázni

Ügyfeleink véleménye rólunk

FilmFarm Kft.

Dr. Szabó László

KéményGenerál Kft.

Kérdésem van a csomagokkal kapcsolatban!

Nem kötelező megadni, de felgyorsíthatja az ügyintézést.
Adatvédelmi nyilatkozat: Adatvédelmi nyilatkozat