Készletnyilvántartó program

Demó verzió letöltése innen

A raktár program immáron több mint 80 modulból áll. Ezért itt most csak pár dolgot emelnénk ki, de az alábbi linken megtekintheti az összes raktár program modult.

keszletnyilvantarto doboz

crmdoboz

Ügyfélnyilvántartó program

Demó verzió letöltése innen

Ha nem jól mennek a cégénél az értékesítési folyamatok, ha nem látja át kollégái munkáját, ha felejtettek már el ajánlatot adni, visszahívni ügyfeleket, ha nem talál meg adatokat, ha nem tudja a marketing költségeit, akkor mindenképp olvasson tovább a CRM programról, mert már sok cégnél megoldotta a fenti problémákat!.

Számlanyilvántartó program

Demó verzió letöltése innen

Hogy mire is jó egy számla nyilvántartó program? Olyan vállalkozóknak, cégeknek tudjuk ajánlani, akik szeretnék figyelemmel kísérni, illetve pontosan tudni a kimenő számláikat (bevételeiket), illetve a bejövő számláikat (kiadásokat).

szamlanyilvantdoboz

penztar_szoft

Pénztár nyilvántartó program

Demó verzió letöltése innen

Pénztárnyilvántartó szoftverünk segít eligazodni cége pénzügyeiben. Könnyen ellenőrizheti a napi pénztárba befolyó összegeket. Könnyedén kinyomtathat pénztárbizonylatokat. Kezelő által meghatározott időszakok közt készülő pénztárjelentés. De ezek kívül még rengeteg kényelmi funkció van.