Köszönjük, hogy ki szeretné próbálni nyilvántartó szoftvereinket!

Kérjük, hogy válasszon egy demó verziót!

A próbaverzióban több szoftverünk is megtalálható, a telepítés során ki tudja választani azt, amelyiket végül tesztelni szeretné (ha többet is szeretne, akkor javasoljuk, hogy a teljes csomagot telepítse fel).

Pörgesse fel vállalkozását hatékony üzleti / ügyviteli szoftverekkel, így majd több ideje fog maradni a fontos dolgokra, melyek valóban pénz termelnek Önnek! Ha szeretné kipróbálni, hogy mit tudnak a szoftvereink, akkor töltse le az ingyenes próbaverziót! Ez teljesen ingyenes és nem kötelezi semmire!

FONTOS! Mivel ezek egy közös adatbázison futó demó programok, ezért kérjük, hogy NE használják éles adatokkal!

Töltse le most a szoftverünket és vásárolja meg olcsóbban!

Amennyiben a telepítés során megadja a helyes cég és kapcsolati adatait, akkor egy kuponnal kedveskedünk Önnek, amit a következő szoftvervásárlás esetén felhasználhat a demó telepítésétől számított 30 napon belül.

20%
Kupon

FONTOS! A kupon más akcióval, kedvezménnyel, határidős kedvezménnyel, hírlevélben szereplő kedvezménnyel, valamint ajándékkal nem összevonható.

Készletnyilvántartó program

raktár program immáron több mint 80 modulból áll. Ezért itt most csak pár dolgot emelnénk ki, de az alábbi linken megtekintheti az összes raktár program modult: Raktár modulok

raktár program
nyilvántartó program - crm szoftver

Ügyfélnyilvántartó program

Ha nem jól mennek a cégénél az értékesítési folyamatok, ha nem látja át kollégái munkáját, ha felejtettek már el ajánlatot adni, visszahívni ügyfeleket, ha nem talál meg adatokat, ha nem tudja a marketing költségeit, akkor mindenképp olvasson tovább a CRM programról, mert már sok cégnél megoldotta a fenti problémákat!.

Számlanyilvántartó program

Hogy mire is jó egy számla nyilvántartó program? Olyan vállalkozóknak, cégeknek tudjuk ajánlani, akik szeretnék figyelemmel kísérni, illetve pontosan tudni a kimenő számláikat (bevételeiket), illetve a bejövő számláikat (kiadásokat).

számlanyilvántartó program

Pénztár nyilvántartó program

Pénztárnyilvántartó szoftverünk segít eligazodni cége pénzügyeiben. Könnyen ellenőrizheti a napi pénztárba befolyó összegeket. Könnyedén kinyomtathat pénztárbizonylatokat. Kezelő által meghatározott időszakok közt készülő pénztárjelentés. De ezek kívül még rengeteg kényelmi funkció van.

Ha kérdésed van, akkor fordulj szakértő kollégánkhoz!