Számla Nyilvántartó program

2739 Ft27819 Ft

Szoftvereink telepítésekor egyszeri költségként kiszámlázásra kerül a telepítési költség (8000 Ft+ÁFA).
Ha már egy meglevő szoftverünkhöz szeretné vásárolni/bérelni az adott szoftvert, akkor a telepítési költséget nem kell kifizetni.

A telepítés a díjbekérő ellenértékének kiegyenlítése (és az összeg megérkezése) után történik egy előre egyeztetett időpontban.

A telepítés időtartama függ attól is, hogy az adatbázis az Ön gépén lesz-e, vagy bérelné tőlünk (4990 Ft+ÁFA / hó).

Érdemes, ha van telepítve az Ön gépén (vagy ahol a szoftvert használnák) az AnyDesk nevű program.
AnyDesk-en keresztül tudunk rácsatlakozni az Ön számítógépére (telepítés, hibajavítás, távmenedzselés, stb.).
Ezt a következő linkre kattintva lehet letölteni: AnyDesk Downloader
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Mire jó a Számla nyilvántartó szoftver? Elsősorban olyan vállalkozóknak, cégeknek készült, akik figyelemmel szeretnék kísérni a bejövő számláikat (kiadásokat) és a kimenő számláikat (bevételeiket). Programunk automatikusan összesíti a különböző szűrési feltételeknek megfelelő számlák bruttó összegeit, emiatt még magánembereknek is hasznos lehet, hogy megfigyeljék azt, mire költenek a legtöbbet.

 

A Számla nyilvántartó szoftver a bejelentkező képernyővel indul. Illetéktelenek nem léphetnek be. Felhasználónként meg lehet határozni, hogy milyen menüpontokat láthatnak, illetve érhetnek el:

 

Számla nyilvántartó szoftver bejelentkezési képernyõ

 

Az Ügyfél karbantartás modulban rögzíteni lehet az eladó és vevõ cégeket. Egy cég lehet egyszerre eladó is és vevõ is, ezért ezeket a tulajdonságokat pipákkal lehet meghatározni.

Pillanatokon belül

 1. Bármilyen adatot meg tudunk keresni!
 2. Bármilyen összetett szempont szerint le tudjuk szûrni a látható adatokat!
 3. Bármilyen szempont szerint rendezni tudjuk az adatokat!

A Számla nyilvántartó szoftver cégadatait egy gombnyomásra ki tudjuk exportálni Excel formátumban!

Kattintson a képre a Számla nyilvántartó szoftver Ügyfél karbantartás moduljának megjelenítéséhez teljes méretben:

Számlanyilvántartó - ügyfelek

A Számla nyilvántartó szoftverben a Felhasznlálók – Jogosultságok modulban felhasználónként be lehet állítani, hogy milyen modulokat érhetnek el. Természetesen, aki nem tudja a megfelelõ Felhasználó / Jelszó párost, az be sem tud lépni a Számlanyilvántartóba.

A Számla nyilvántartó programban több, mint 25 kinézet közül lehet választani (skin, design). Az alábbi képen a „Tavasz” kinézetet használtuk.

Számla nyilvántartó szoftver Felhasználók, jogosultságok

 

Számla nyilvántartó szoftver funkciói:

 • A Számla nyilvántartó Rögzített számlák modul ablakában megtekinthetjük az eddig felvitt számlákat, illetve módosíthatjuk azokat.
 • Számla rögzítéskor választhatunk, hogy az adott számla Bejövõ számla (kiadás), vagy Kimenõ számla (általunk kiadott, vagyis bevétel).
 • A Számla Keltét és a Fizetési határidejét kényelmesen naptárból választhatjuk ki a Számla nyilvántartó programban.
 • A cég nevet nem kell begépelni, hanem egy gombra kattintva elég kiválasztani a meglévõ Ügyfél listából.
 • A Számla nyilvántartó program intelligensen figyeli a Számla típusa mezõt: bejövõ számla esetén csak az Eladó cégeket ajánlja fel, kimenõ számla esetén pedig csak a Vevõ típusú cégeket.
 • Kiválasztás után természetesen a címet és a bankszámlát is automatikusan kitölti.
 • Az Átutalva pipával állíthatjuk be, hogy az adott számla át lett-e már utalva.
 • A Számla nyilvántartó szoftver automatikusan összesíti a bruttó összegeket a táblázat alján figyelve a leszûrt adatokra. Ez azt jelenti, hogy ha például csak a Bejövõ számlákat akarjuk látni, akkor a bejövõ számlákat összesíti, ha csak azokat a számlákat akarjuk látni, melyek kimenõ számlák és még nem voltak fizetve, akkor azokat összesíti.
 • A táblázatban található oszlopok sorrendjét szabadon fel tudjuk cserélni, el tudjuk rejteni a felesleges oszlopokat, valamint a rendezést meg tudjuk változtani. (A Floppy gombra kattintva a program elmenti a fenti beállításokat és legközelebb már emlékezni fog ráés automatikusan betölti!)
 • A Számla rögzítõ szoftver Rögzített számlák adatait egy gombnyomásra ki tudjuk exportálni Excel formátumban.

 

 

A Számla nyilvántartó programban különbözõ lekérdezések, kimutatások is vannak, hogy teljes statisztikát kapjunk a számláinkról!

A különböző oszlopokra kattintva egyéb szűréseket is végezhetünk. Például: csak a kimenő számlákat szeretnénk látni, csak 2021-ből. Vagy akár csak egy ügyfél számláit szeretnénk látni, adott időszakra, illetve fizetett-e vagy sem.

Számlanyilvántartó - cash flow

 

További információk

Válassz az alábbiak közül:

Bérlés, Vásárlás

Cím

Go to Top