Tárgyi eszköz nyilvántartó program

2299 Ft37939 Ft

Szoftvereink telepítésekor egyszeri költségként kiszámlázásra kerül a telepítési költség (8000 Ft+ÁFA).
Ha már egy meglevő szoftverünkhöz szeretné vásárolni/bérelni az adott szoftvert, akkor a telepítési költséget nem kell kifizetni.

A telepítés a díjbekérő ellenértékének kiegyenlítése (és az összeg megérkezése) után történik egy előre egyeztetett időpontban.

A telepítés időtartama függ attól is, hogy az adatbázis az Ön gépén lesz-e, vagy bérelné tőlünk (4990 Ft+ÁFA / hó).

Érdemes, ha van telepítve az Ön gépén (vagy ahol a szoftvert használnák) az AnyDesk nevű program.
AnyDesk-en keresztül tudunk rácsatlakozni az Ön számítógépére (telepítés, hibajavítás, távmenedzselés, stb.).
Ezt a következő linkre kattintva lehet letölteni: AnyDesk Downloader
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Itt lehet karbantartani a tárgyi eszközöket. Mindet létre kell hozni, jellemzőikkel együtt, hogy használni tudjuk őket. Az eszköz karbantartás ablak két táblázatból áll: a csoportból és az eszközökből.
Más szavakkal a felső táblázatban minden sor egy-egy tárgyi eszköz csoportot jelent, az alsó táblázatban minden sor egy-egy tárgyi eszközt jelent. A sorok felvitele, módosítása és törlése a Navigáló gombsor segítségével történik.

• Rögzítsük a tárgyi eszköz csoportokat a felső táblázatban
• Kattintsunk egy már létrehozott tárgyi eszköz csoportra, majd hozzunk létre a csoporthoz tartozó eszközt. Az új eszköz mindig a kijelölt csoport alá kerül.
• Töltsük ki a fő adatokat (megnevezés, egyedi sorszám, vonalkód.

Ha szükséges, még kitölthető a bekerülési érték, illetve fényképet tölthetünk fel a Fénykép betöltés gombra kattintva. Fénykép betöltéskor jpg típusú állományt kell kikeresni a számítógépről. A program adatbázisban elmenti a fényképet. Lásd: állomány fizikai csatolása. A Fénykép megtekintése gombra kattintva egy külön ablakban megnézhetjük a már feltöltött képet.

KÉPEK

 

Tárgyi eszköz

Cím

Go to Top